Doorzoek de website

Contact

dewaarheiddieuniethoort

ayani20millerson@live.nl

De Antichrist (1 Wereldleider) Rfid-chips ( Mark of the Beast ) de Valse Messiah ( profeet )

30-07-2014 17:48

Mensen die niet gelovig zijn kunnen het maar moeilijk bevatten dat de verhalen in de bijbel steeds meer uitkomen.

maar het is wel zo de Rampen, de Chaos, De Aardbevingen , Oorlogen en oorlogsdreiging , Opstanden , hongersnoden, De False Profeet en Antichrist.

dat zich een hoger kracht boven ons bevindt kunnen we maar niet accepteren , maar de gedachte dat er leven elders zou kunnen zijn word bij bepaalde mensen met de dag groter , vooral met al die sci fiction's films 

het idee dat de technologie die we in films zitten al bestaat is inmiddels geen fictie meer kijk naar de films van de jaren 80/90 en u ziet dat het meer dan normaal is dat we ons begeven met alle technologie rondom ons

 

1. De Antichrist 

Wie is de antichrist en waar blijft hij? Door de eeuwen heen hebben bijbellezers zich over profetieën gebogen waarin zich de contouren aftekenen van deze duivelse figuur, die in de eindtijd zal opstaan. Ook in onze tijd houden christenen rekening met zijn mogelijk spoedige komst.

hij zal de Ergste dictator zijn waarbij Hitler en Stalin kinderspel bij zijn en zal de oorlog verklaren tegen de ongelovige christenen joden en iedereen die de Mark of the Beast afwijst.

dit allemaal zal zich gaan afspelen in de tijd van de zogenaamde vrede.

 

2. Rfid-chips ( the Mark of the Beast)

De Bijbel zegt: vlak voordat Jezus terugkomt om Zijn Koninkrijk te vestigen, zal de wereld vallen in de macht van een anti-christ(elijk) systeem. 

Een Eén-wereldsysteem, gekenmerkt door een merk in de mensen hun rechterhand en/of voorhoofd, waardoor alleen op die manier gekocht en verkocht kan worden. 

Wanneer je weigert om dat betalingssysteem aan te nemen, zal geld waardeloos zijn en het kopen onmogelijk voor je worden. 

Dit zal straks het enige legale betaalmiddel in de hele wereld zijn. 

Om dat wereldwijde systeem erdoor te krijgen, zal elke valuta en economie van elke natie eerst moeten falen. We zijn al aardig op weg!

 

3. De valse Messiah

Dit is de persoon die zich volgens mij al onder ons bevindt maar die zich nu rustig achter de schermen houdt.

wachten tot dat hij naar buiten zal komen en de valse wereld vrede zal verklaren.

dit is denk ik een persoon die lid is van de vrijmetselaars en zich keurig aan de rituelen houd en omdat we in een moderne tijd leven zou het mogelijk kunnen zijn dat ze.. vraag me niet hoe... letterlijk het DNA van de Duivel in dit persoon injecteren en dat dit persoon de wereld zal regeren samen met de Antichrist